Opsluitbanden

Toont alle 23 resultaten

Vernieuw uw tuin met de prachtige opsluitbanden van Joost Breden BV

Bent u van plan om uw tuin een make-over te geven? Dan bent u bij Joost Breden BV aan het juiste adres! Hier kan u de mooiste beton opsluitbanden vinden die uw tuin een geheel nieuwe uitstraling geven.

De opsluitbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor er altijd een variant is die bij uw smaak past.

Wat zijn opsluitbanden?

Een opsluitband is een stoeprand dat wordt gebruikt om materialen op hun plek te houden. Denk hierbij aan tegels, grind, of andere materialen die u wilt gebruiken in uw tuin. Zo voorkomt u dat deze materialen gaan verschuiven of opkrullen.

Dit zorgt niet alleen voor een nette uitstraling, maar ook voor een veilige leefomgeving. De beton opsluitbanden van Joost Breden BV zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Verschillende maten opsluitbanden

Bij Joost Breden BV kan u opsluitbandjes vinden in verschillende maten. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, omdat dit ervoor zorgt dat de materialen goed op hun plek blijven liggen.

Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u bijvoorbeeld tegels gaat verliezen tijdens het grasmaaien. De beton opsluitbanden zijn verkrijgbaar in maten vanaf 5×15 cm tot aan 15x25cm. Hierdoor is er voor elke tuin wel een geschikte maat te vinden.

 

Verschillende kleuren opsluitbandjes

De opsluitbandjes van Joost Breden BV zijn verkrijgbaar in twee kleuren: antraciet en grijs. Beide kleuren zijn neutraal en passen goed bij verschillende stijlen.

Antraciet is een donkere kleur die goed past bij moderne tuinen. Het geeft een stijlvolle en elegante uitstraling, waardoor uw tuin er meteen chiquer uitziet. Grijs daarentegen heeft een meer traditionele uitstraling en past goed bij landelijke tuinen of huizen met een klassieke uitstraling.

Hoe diep moet u opsluitbanden plaatsen?

Wanneer u op zoek bent naar informatie over het plaatsen van een opsluitband, is het belangrijk om te weten hoe diep deze in de grond moet. Over het algemeen plaatst u een opsluitband ongeveer 1 cm onder de bestrating. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat deze niet zichtbaar is en integreert met de bestrating.

Afhankelijk van de hoogte van de opsluitband, moet deze nog zo’n 10-17 cm diep de grond in gaan. Het is belangrijk om rekening te houden met deze diepte om ervoor te zorgen dat de opsluitband stevig genoeg is om uw bestrating op zijn plaats te houden..

Haal uw opsluitbandjes bij Joost Breden

Opsluitbandjes zijn niet alleen functioneel, maar geven uw tuin ook meteen een nieuwe uitstraling. Door te spelen met de verschillende maten en kleuren kunt u uw tuin helemaal afstemmen op uw smaak.

Bij Joost Breden BV kunt u terecht voor de mooiste beton opsluitbanden van hoge kwaliteit. Of u nu een moderne of klassieke tuin hebt, er is altijd een opsluitband die bij uw stijl past. Ga zelf aan de slag of laat dit uitbesteden aan een professional en geniet van een mooie en veilige tuin!

Joost breden, jouw adres voor

tuin en klusmaterialen

Joost Breden Bestratingen heeft alles in huis om uw tuin, oprit of terrein grondig aan te pakken. Het bedrijf is opgericht in 2006 en is ondertussen een gevestigde naam in Twello, Deventer, Apeldoorn en omgeving. De oprichter en eigenaar is Joost Breden.

Lees meer over ons

  • Volg ons op
  • Ontvang onze nieuwsbrief
© 2023 Joost Breden B.V. | KVK: 82349517 | IBAN: NL 06 RABO 0129 8218 37 | Grafisch ontwerp Met Timm | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.