Bestrating

De keuze en variatie in bestratingsmaterialen is groot. Gaat u voor beton of gebakken? Wilt u smalle of brede stenen? Wij adviseren u graag bij uw keuze. U kunt bij ons verschillende soorten gebakken klinkers, straatklinkers, tegels en traptreden bekijken en uitzoeken. Er is ruime keuze sierbestrating van onder ander Kijlstra & Mo-b.

Resultaat 1–30 van de 438 resultaten wordt getoond

Legverbanden en patronen

Voor iedere steensoort en alle formaten klinkers, stenen en tegels zijn verschillende legverbanden mogelijk. De kleur en de vorm samen bepalen de sfeer van de bestrating. Veel gebruikte verbanden zijn wildverband, blokverband en elleboogverband.

Het bestraten van uw oprit of het leggen van sierbestrating in uw tuin is een behoorlijke klus. Wilt u het zelf doen, dan zijn een goede basiskennis en het juiste materieel onmisbaar.

Snelle levering

Joost Breden verzorgt de levering van uw bestrating en heeft samenwerkingen met veel hoveniers, stratenmakers, aannemers en overige zzp-ers die uw tuin of terras kunnen aanleggen. Informeer gerust bij ons wie bij u uw project succesvol kan afronden!

Joost breden, jouw adres voor

tuin en klusmaterialen

Joost Breden Bestratingen heeft alles in huis om uw tuin, oprit of terrein grondig aan te pakken. Het bedrijf is opgericht in 2006 en is ondertussen een gevestigde naam in Twello, Deventer, Apeldoorn en omgeving. De oprichter en eigenaar is Joost Breden.

Lees meer over ons

  • Volg ons op
  • Ontvang onze nieuwsbrief
© 2021 Joost Breden B.V. | KVK: 82349517 | IBAN: NL 06 RABO 0129 8218 37 | Grafisch ontwerp Met Timm | Technische realisatie Sieronline B.V.