Trommelsteen

Toont alle 18 resultaten

Trommelstenen, de perfecte sierbestrating voor uw tuin of terras

Trommelstenen zijn een type sierbestrating dat wordt gekenmerkt door een ruw, verweerd oppervlak. Ze worden gemaakt van beton of natuursteen en worden vervolgens in een grote trommel gegooid met andere stenen en puin. Dit proces geeft de stenen hun karakteristieke uiterlijk.

Toepassingen van trommelstenen

Trommelstenen zijn geschikt voor verschillende toepassingen in uw tuin of terras. Ze kunnen worden gebruikt als:

  • Paden en looppaden: Trommelstenen zijn ideaal voor het aanleggen van paden en looppaden in uw tuin. Ze zijn comfortabel om op te lopen en zorgen voor een natuurlijke uitstraling.
  • Terrassen: Trommelstenen zijn ook een goede keuze voor het aanleggen van terrassen. Ze geven uw terras een stijlvolle en luxe uitstraling.
  • Barbecueplaatsen: Trommelstenen zijn ook geschikt voor het aanleggen van barbecueplaatsen in uw tuin. Ze zijn hittebestendig en zorgen voor een stabiele ondergrond voor uw barbecue.
  • Muurtjes en borders: Trommelstenen kunnen ook worden gebruikt om muurtjes en borders aan te leggen in uw tuin. Ze geven uw tuin een natuurlijke en rustieke uitstraling.

Keuze van trommelstenen

Bij het kiezen van trommelstenen zijn er een aantal factoren waarmee u rekening moet houden. Zo moet u bepalen welke kleur en formaat stenen u wilt. Trommelstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals grijs, zwart, antraciet, terracotta en rood. De meest populaire formaten zijn 20×30 cm en 40×30 cm.

U moet ook rekening houden met het budget dat u voor de trommelstenen heeft. De prijzen van trommelstenen variëren afhankelijk van de kleur, het formaat en de kwaliteit van de stenen.

Waar koopt u de beste trommelstenen?

Bij Joost Breden, natuurlijk! Wij zijn de specialist in trommelstenen en bieden een ruim assortiment aan in verschillende kleuren en formaten. Onze stenen zijn van topkwaliteit en worden met de grootste zorg geproduceerd.
Bestel uw trommelstenen vandaag nog bij Joost Breden!

Koop nu uw trommelsteen bij Joost Breden

Trommelstenen zijn gemaakt van natuursteen, zoals basalt, graniet, zandsteen of kalksteen. De stenen worden eerst in een ronde trommel met andere stenen en grind gegooid. Door de wrijving van de stenen met elkaar krijgen ze een gladde, ronde vorm. De stenen kunnen in verschillende kleuren en formaten worden geleverd. Trommelstenen zijn geschikt voor verschillende toepassingen in uw tuin of terras. Trommelstenen zijn een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en veelzijdige sierbestrating voor zijn tuin of terras. Ze geven uw tuin of terras een natuurlijke en authentieke uitstraling.

Hier zijn enkele tips voor het leggen van trommelstenen:

  • Zorg voor een goede voorbereiding. De ondergrond moet goed vlak en stabiel zijn.
  • Leg de stenen in een verband. Dit zorgt voor een betere stabiliteit.
  • Gebruik voldoende voegzand. Dit zorgt ervoor dat de stenen op hun plaats blijven zitten.

Als u trommelstenen wilt leggen, kunt u dit zelf doen of een professional inschakelen.

Joost breden, jouw adres voor

tuin en klusmaterialen

Joost Breden Bestratingen heeft alles in huis om uw tuin, oprit of terrein grondig aan te pakken. Het bedrijf is opgericht in 2006 en is ondertussen een gevestigde naam in Twello, Deventer, Apeldoorn en omgeving. De oprichter en eigenaar is Joost Breden.

Lees meer over ons

  • Volg ons op
  • Ontvang onze nieuwsbrief
© 2024 Joost Breden B.V. | KVK: 82349517 | IBAN: NL 06 RABO 0129 8218 37 | Grafisch ontwerp Met Timm | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.